Heumen Noord fase III

Heumen - Heumen
Actueel aanbod

€ 197.500,- tot € 465.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 181m2
Kaveloppervlak
110 - 534m2
Inhoud
404 - 757m3

Over dit project

HEUMEN NOORD FASE III
De verkoopinformatie is beschikbaar!

LANDELIJK WONEN …IN HEUMEN
Plan Heumen Noord Fase III ligt aan de noordelijke rand van Heumen, in de oksel van de Looistraat, de Jan J. Ludenlaan en de Oude Boterdijk. Dit project biedt gevarieerd wonen in een klein Gelders dorp onder de rook van Nijmegen. Een plek waar het goed toeven is, waar je thuiskomt in een gezellig en verenigingsrijk dorp dat een rustige sfeer ademt en waar je alles vindt wat je nodig hebt om fijn te wonen en te relaxen.
Een plek die je in je hart sluit als je van rustig wonen houdt vlakbij de prachtige natuur. In een oogwenk geniet je van de bos- en venrijke omgeving en natuurlijk de rivier de Maas. Leg je je boot in de jachthaven dan vaar je zo vanaf de Maas naar de recreatieplassen aan de andere kant van de rivier. Alles wat je nodig hebt is in de buur, maar wil je verder weg dan brengen de A73 en de lokale wegen je snel waar je moet zijn.
Wonen in Heumen Noord….Het leven kan zo mooi zijn!

Het naastgelegen Malden completeert je wensenlijstje qua voorzieningen ruimschoots. De prachtige bos- en waterrijke omgeving in het Rijk van Nijmegen ligt op loopafstand zodat je er gemakkelijk op uit kan trekken om daarna weer heerlijk thuis te komen.

In Heumen Noord Fase III worden circa 34 woningen gerealiseerd, bestaande uit vrijstaande
woningen, twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen en tussenwoningen. Qua
architectuur sluit deze fase mooi aan bij de aantrekkelijke sfeer en stijl van de inmiddels
gerealiseerde woningen in Heumen Noord.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heumen Noord fase III
Koopwoningen
34
Prijs
€ 197.500,- tot € 465.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heumen.

Aanmelden