De vieracker

Heumen - Malden
Actueel aanbod

€ 258.500,- tot € 392.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
112 - 147m2
Kaveloppervlak
106 - 281m2
Inhoud
416 - 675m3

Over dit project

Vieracker Malden - In verkoop!

Ben jij op zoek naar een nieuw begin, wil je wonen in een dorpse omgeving, van alle gemakken voorzien en vlakbij Nijmegen? Dan is nieuwbouwproject Vieracker in Malden het antwoord op jouw woonvraag. Het charmante en vriendelijke nieuwbouwproject Vieracker complementeert de bestaande wijk Hoogenhof aan de rand van de dorpskern van Malden. Dit project bestaat uit 20 rijwoningen, onderverdeeld in 5 blokken van 3, 4 of 5 woningen.
Er worden in dit project 5 hoekwoningen met garage, 5 hoekwoningen met optioneel een mogelijkheid voor een garage en 10 tussenwoningen gerealiseerd. Tussen de blokken komen (doodlopende) straatjes met voldoende parkeerruimte.

100% gasloze nieuwbouwwoning
Vieracker wordt het eerste nieuwbouwproject in Malden zonder gasaansluiting. Door te kiezen voor gasloos, kiest u voor duurzaamheid.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE ONTWIKKELINGEN? SCHRIJF U IN VIA DE PROJECTWEBSITE.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De vieracker
Koopwoningen
20
Prijs
€ 258.500,- tot € 392.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heumen.

Aanmelden