Hof van Overasselt - koop

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heumen - Overasselt
Actueel aanbod

€ 209.500,- tot € 217.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
76 - 76m2
Kaveloppervlak
136 - 141m2
Inhoud
302 - 314m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Wil jij prachtig groen wonen in Overasselt? Dan is nieuwbouwproject Hof van Overasselt iets voor jou! Er komen compacte, betaalbare en duurzame woningen voor een- en tweepersoonshuishoudens. Een groot voordeel van de woningen is de korte bouwtijd: naar verwachting start de bouw in het voorjaar van 2021 en door de snelle bouw zou jij al in de zomer van 2021 jouw nieuwe droomwoning kunnen betrekken.

De 12 woningen - waarvan 8 koopwoningen - krijgen een mooie landelijke uitstraling, zijn gasloos, duurzaam en hebben een royale achtertuin. Mooi meegenomen: de woningen worden opgeleverd met een volledige badkamer en keuken. De woningen liggen in een ruimtelijk hofje, met aandacht voor groen en genoeg parkeergelegenheid. Het mooie dorpje Overasselt is de perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust en natuur. Het gezellige dorpscentrum, met onder meer een supermarkt, ligt op loopafstand van Hof van Overasselt. In de weidse omgeving vind je volop natuurschoon. Tegelijkertijd ben je zo in het bruisende Nijmegen: je hebt dus het groen én de stadse voorzieningen in de buurt.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Overasselt - koop
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 209.500,- tot € 217.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heumen.

Aanmelden